Skip to main content

Rètol News.

vinils
Vinils

Els vinils monomèrics són una opció popular per a aplicacions a curt termini i projectes amb un pressupost ajustat. Estan compostos per una sola capa de PVC (clorur de polivinil) i són menys flexibles que la seva contrapart polimèrica. Algunes de les seves aplicacions comunes inclouen: gràfics promocionals temporals, senyalització de curt termini en esdeveniments i fires, etiquetes adhesives per a productes de consum, tanques publicitàries i cartells temporals, retolació promocional en botigues i esdeveniments.

Els vinils polimèrics són una opció més duradora i resistent, adequada per a la retolació a llarg termini. Estan compostos per múltiples capes de PVC per a millorar la seva estabilitat i resistència a la temperatura i a les condicions climàtiques adverses. Algunes de les seves aplicacions comunes inclouen: retolació de vehicles comercials i flotes, rètols i gràfics exteriors a llarg termini, senyalització en interiors i exteriors, decoració de finestres i aparadors.

Els vinils de fundició són una opció més avançada i són adequats per a aplicacions en superfícies irregulars o amb corbes complexes. Aquests vinils són més costosos que els vinils monomèrics i polimèrics, però ofereixen una major durabilitat i resistència a la intempèrie. Els vinils de fundició també són més fàcils d’instal·lar i es poden estirar fins a un 150% de la seva longitud original sense trencar-se. Algunes de les seves aplicacions comunes inclouen: retolació de vehicles comercials i flotes, rètols i gràfics exteriors a llarg termini, senyalització en interiors i exteriors, decoració de finestres i aparadors.

Vinil translucid
Vinils

El vinil esmerilat és una opció excel·lent per a la senyalització personalitzada per a empreses i comerços. Aquest tipus de vinil és translúcid i opac, el que el fa ideal per a aplicacions en què es vol mantenir la privacitat, com ara finestres, portes de dutxa, separadors d’oficina, etc. El vinil esmerilat també es pot utilitzar per a fins decoratius, com ara la decoració de vidres i miralls. A més, el vinil esmerilat és fàcil d’instal·lar i es pot tallar en qualsevol forma o mida per adaptar-se a les necessitats dels clients.

Per exemple, pots utilitzar vinil esmerilat per a crear senyalització personalitzada per a empreses i comerços. Això inclou senyalització de finestres, portes, taulells de recepció, etc. El vinil esmerilat també es pot utilitzar per a crear senyalització per a escoles i col·legis, com ara cartells de senyalització per a aules, biblioteques, menjadors, etc.

Reboard
Suport Rígid

El reboard és un material de cartó compacte i lleuger que ofereix diverses avantatges per a la comunicació visual i la retolació. Aquí tens alguns dels seus beneficis:

  1. Sostenibilitat: El reboard és totalment reciclable i fabricat amb materials ecològics. Utilitzar-lo per a la retolació d’espais contribueix a la sostenibilitat i la reducció de residus.

  2. Lleugeresa: El reboard és lleuger, el que facilita el seu transport i manipulació. Això és especialment útil per a grans retolacions o exposicions temporals.

  3. Resistència: Malgrat la seva lleugeresa, el reboard és resistent i pot suportar pes i pressió. Això el fa ideal per a aplicacions en espais públics o amb molta afluència.

  4. Facilitat de tall i impressió: El reboard es pot tallar fàcilment amb eines senzilles i es pot imprimir amb qualitat. Això permet personalitzar les retolacions segons les necessitats de cada espai.

  5. Versatilitat: El reboard es pot utilitzar per a retolacions de parets, expositors, taules, mostradors i altres superfícies. La seva versatilitat permet adaptar-se a diferents contextos.

  6. Aspecte professional: El reboard té una superfície llisa i uniforme, que proporciona un aspecte net i professional a les retolacions.

En resum, el reboard és una excel·lent opció per a la retolació d’espais, ja que combina sostenibilitat, lleugeresa, resistència i facilitat d’ús.